top of page
samhällsbyggnad.jpg

Låt oss berätta om hur vi ser på samhällsbyggnad

Fästpunkt 1

Det är cyklistens tid till jobbet, fotgängarens trygga plats och bilistens rätt att inte behöva känna oro vid nästa kurva. Att projektera innebär att tänka på allt det där som ingen ser men alla behöver. Infrastrukturen är nämligen grunden i samhället och spelar stor roll för hur människor trivs och får sin vardag att fungera. 

_U8A3605.jpg
En väg är inte bara en väg
_U8A3744.jpg

För oss på HIB handlar det lika mycket om att kunna förklara hur vi tänker som att förstå de övriga delarna i ett projekt. Om vi kan göra andras arbete enklare har vi också en större chans att nå våra gemensamma mål.

 

Det är bara tillsammans vi kan bygga ett samhälle där cyklisten hinner i tid till jobbet, fotgängaren går säker och den som kör bil inte behöver krama knogarna vita runt ratten.

Men bra projektering är ingenting värt utan bra samarbeten

Varför anlita HIB?

En Hög standard

Om våra lösningar ska bli verklighet måste de vara bra ur flera aspekter. De behöver passa inom projektets ramar för tid och budget, gå att bygga på ett säkert sätt för de som utför arbetet och slutligen fungera för alla i verkligheten. Det sätter vi en stor yrkesstolthet i.

Säker överlappning

Ett projekt består alltid av olika delar som drivs av olika människor. Alla med sin roll och kompetens. Med lång erfarenhet inom såväl projektering som projekteringsledning förstår vi vikten av samordning och säkerställer alltid att vårt arbete enkelt kan tas vidare.

Allt går att lösa

Är det inte precis de orden man vill höra när man ber någon om hjälp? Som konsult styr man över sin egen tid och sitter inte fast i stora företagsstrukturer. Vi kan snabbt ta oss an små uppdrag med samma engagemang som större – och vara följsamma när projekten förändras.

Nya sätt att tänka på

Samhällsbyggnad och infrastruktur är en bransch med stor potential för att testa nya arbetssätt. Genom att digitalisera, automatisera och våga använda ny teknik kan vi göra arbetet både effektivare, enklare att förstå och mer tilltalande för ögat. Vi är gärna med er på den resan.

Ordning och reda

Att vara tydlig i sin kommunikation och hålla det man lovar är två framgångsfaktorer när man arbetar ihop med andra. Ett tankesätt som genomsyrar allt vi gör – från budget och tidplan till säkerställande av kvalitet och leverans.

Ett öga för design

Den bästa lösningen på pappret blir inte alltid den bästa lösningen i verkligheten. Alla människor tänker inte som ingenjörer och då kan det vara bra att en projektör också har lite designer i sig. Målet måste vara att de allmänna ytorna i vårt samhälle kan användas och uppskattas utav alla.

Fästpunkt 2
bottom of page